fredag 27 februari 2015

Vecka 9

Veckans melodifestival leddes med bravur av Simon och Lita.
Att läsa, vara nervös, hålla mikrofonen rätt, kunna uttala engelska ord och samtidigt titta upp det är inte lätt det. Men vilken träning barnen får i detta här. Vi kommer få ett helt gäng av blivande programledare hos oss.Här är den förväntansfullt publiken som snart kommer bjudas på underbara uppträdanden.


Linda och Rasmus har gjort och gör ett fantastiskt jobb med att förbereda barnen inför uppträdandet. Mikrofonträning, skriva manus, ordna med utrustning osv. Barnen märker när vi tar dem på allvar.


Här är en bild från greenroom:)Denna veckas melodifestivals första låt med gruppen Gras. 
Vi fick höra låten I´m so happy av Salem al Fakir. 
Mera känd som introduktionsmelodin till Solsidan.


Här är veckans andra bidrag som var för mig en okänd variant av en låt från Frost 20000 special framförd tre killar i klass 1. Underbart!

De tre nästa artisterna uppträde förra veckan och gick inte vidare till finalen, men inte gjorde gråt och besvikelse att de gick och lade sig. Nej, denna vecka stod de på scenen igen; en med en ny låt och en utan sina medsångare. Snacka om Heartware, ge inte upp utan träna och kom igen!


Denna Hjort körde denna vecka solo med samma låt som förra veckan nämligen Popular. Ett starkt framträdande med inlevelse och dancemoves. Ett stort plus för de coola kläderna.


Här också en Hjort som kom tillbaka denna vecka med en ny låt från Frost: Vill du ut och leka?
Ett lika stämningsfullt och fint sjunget framträdande som förra veckan. 


Här har vi en kille i Hjortarna som inte bytte koncept utan körde samma låt och klädsel. Däremot hade han tränat mer i mikrofonen och gjort om dansen lite. 
Här ser man att träning och att få chansen att göra samma sak igen gör en till en bättre artist.


Här håller programledarna upp lappen med namnen och numren så publiken kan rösta. 
Och rösta gjorde de, så nu har vi fyra bidrag till finalen.


Här ser vi Giraffer som hjälper till att plocka bort madrasser och bänkar efter melodifestivalen innan de ska gå till mellis. Jag ville visa för er föräldrar hur fint barnen hjälper oss om vi ber dem. Bra!


Tack för en fin vecka, vi i personalen kommer nu planera upp lite mer vuxenstyrda aktiviteter till veckorna framöver. Det är bra varva en tid med friare aktiviteter med en tid av mer vuxenstyrda aktiviteter. Återkommer mer om detta i bloggen nästa vecka. 

Eftis klass 1-2 genom Marta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar