fredag 5 februari 2016

Vecka 5

Vi startar denna veckas blogg med att visa bilder från när vi var och åkte skridskor. Vi fick två underbara gånger i ishallen då vi åkte för fullt såväl vuxna som barn. Det är härligt att se utvecklingen på barnens åkning bara mellan dessa två gånger. 
Det är så synd att isen inte fungerar längre.


My har dans med en grupp varje onsdag, första gången var en prova på gång sedan startar hon arbetet inför en uppvisning som kommer så småningom.  


I onsdags hade vi leklotteri. Detta innebär att varje barn får dra en lapp som det står ett tex sjukhus, affär, bank osv på. De som får samma lapp bygger upp ett sjukhus, affär, bank tillsammans. De som inte får någon lapp är kunder eller jobbsökande. Det finns en arbetsförmedling också dit man kan gå och dit affärerna kan gå för att söka folk om de behöver. Här kommer några bilder:


Restaurangen.


Spa.


Kläd/väskaffär.


Biosalong.

Alla hade jätteroligt och gick verkligen in för det. Detta är så viktigt för gruppen att man kan leka med vem som helst och att alla får bidra med något till leken. När man blir tilldelad en roll kan det vara lättare att leka med barn man inte brukar vara med. 
Och om man inte är en läkare brukar man komma igång av rena farten. 
Det var en väldigt positiv eftermiddag som vi kommer göra om vid lite olika tillfällen.

På torsdagen gick vi till Kyrkoruinen och grillade korv och lekte i skogen. Några passade på att filma in lite scener till sin film också och fick hjälp av statister från barngruppen.

Tack alla för denna vecka!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar